Tesla

Ο Έλον Μάσκ, ο ιδρυτής της Tesla, ανακοίνωσε πως ο “γίγαντας” της ηλεκτροκίνησης, θα μπορούσε να διαθέσει την ημιαυτόματη τεχνολογία του σε άλλες εταιρείας υπό την μορφή ειδικής άδειας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το αφεντικό της εταιρείας είπε πως θέλει μέσω του δικού του δημιουργήματος να εμπνεύσει και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί άλλες εταιρείες αυτοκινήτων να αναπτύξουν τις τεχνολογίες που επιθυμούν.

Η επιλογή του ξεκίνησε να φαίνεται καθώς έχει επιτραπεί σε αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με ρεύμα να φορτίζουν σε φορτιστές που ανήκουν στην Tesla.

O Mασκ επίσης ανακοίνωσε πως δε θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει και ειδική άδεια για τον αυτόματο πιλότο ή για κάποιο άλλο είδους τεχνολογίας το οποίο θα ήθελε κάποια εταιρεία να χρησιμοποιήσει.

Πουλώντας την άδεια για τη ημί-αυτόματη τεχνολογία, η εταιρεία θα μπορούσε να συγκεντρώσει δεδομένα τα οποία θα βοηθούσαν να αναπτυχθούν άλλου είδους τεχνολογίες και να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Επιπροσθέτως, οι εταιρείες που δημιουργούν αυτοκίνητα θα μπορούσαν να γλιτώσουν εκατομμύρια στην ανάπτυξη τεχνολογίας καθώς θα πρέπει να σχεδιάσουν το λογισμικό τους από την αρχή.

Η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τα πρωτεία στην ηλεκτροκίνηση και ετοιμάζει νέα λανσαρίσματα!

Τσέκαρε και αυτά :