Shrek

ταινίες του Shrek έχουν καταφέρει να είναι από τις πετυχημένες στον “πλανήτη” της dreamworks και ο κόσμος πάντα απολαμβάνει να βλέπει τον πράσινο αυτόν τον τύπο να μπλέκεται σε περιπέτειες και να προσπαθεί να είναι ο καλύτερος για την πριγκίπισσα Φιόνα! Και έχουμε πολύ ευχάριστα νέα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο δημιουργικός συνεργάτης της εταιρείας και CEO της Illumination, Chris Meledandri, έκανε μια αποκάλυψη που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανς των ταινιών και πρέπει να ξέρεις πως έρχεται πέμπτη ταινία!

Το Shrek 5 είναι γεγονός και σε αυτό θα επιτρέψουν οι φωνές όλων των ηθοποιών που χάρισαν “χαρακτήρα” στους ήρωες των ταινιών! Ο Έντι Μέρφι, η Κάμερον Ντίαζ, ο Μάικ Μάιερς και άλλοι πολλοί θα μπουν στο στούντιο ηχογράφησης και θα φέρουν πάλι στη ζωή τους χαρακτήρες που όλοι αγαπήσαμε.

“Δεν διαφέρει και πολύ από τη διαδικασία που ακολουθήσαμε με το “Mario”, όπου κοιτάζεις ποια είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν αγαπήσει οι θεατές και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τιμήσεις αυτά τα βασικά στοιχεία. Και στη συνέχεια δουλεύεις σκληρά για να δημιουργήσεις στοιχεία ιστορίας και νέους χαρακτήρες που θα σε οδηγήσουν σε εντελώς νέα μέρη. Το αρχικό καστ είναι ένα τεράστιο μέρος του έργου αυτού”, είπε ο δημιουργικός συνεργάτης.

Τσέκαρε και αυτά: