Συμβουλές διακόσμησης

Συμβουλές διακόσμησης : Το σπίτι μας είναι στην ουσία το “καταφύγιο” μας και σε αυτό πρέπει να υπάρχουν γωνιές στις οποίες θα ηρεμούμε και θα μπορούμε να έχουμε θετική διάθεση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι χώροι που έχουμε στο σπίτι μας εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε χαρούμενη διάθεση σε όλους! Αρκεί να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα!

Συμβουλές διακόσμησης – Τα τρία tips που πρέπει να γνωρίζεις

#1. Φώτισε σωστά τους χώρους σου και προσπάθησε να αποφύγεις τους κίτρινους φωτισμούς οι οποίοι δεν προκαλούν χαρούμενη διάθεση και διαρκώς νομίζεις πως είναι πιο σκοτεινά τα πράγματα!

#2.Βάλε χρώματα παντού και αμέσως θα νιώσεις πως είσαι πολύ καλύτερα! Τα χρώματα που σου αρέσουν και αγαπάς, αμέσως σου φτιάχνουν τη διάθεση! Μπορείς να βάλεις μικρές πινελιές παντού και θα αλλάξει η ψυχολογία σου!

#3. Μην αφήνεις την ακαταστασία να σου χαλάσει τη διάθεση! Όταν ο χώρος μας είναι τακτοποιημένος τότε νιώθουμε με καλύτερη ηρεμία! Οι χώροι σου πρέπει να είναι μαζεμένοι και τακτοποιημένοι έτσι ώστε όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου να νιώθεις ήρεμα και να χαλαρώνεις χωρίς να αγχώνεσαι πως πρέπει να μαζέψεις!

 

Τσέκαρε και αυτά: