Σία Καρβελά

Η Σία Καρβελά είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1 “Οι Προδότες” και είναι από τις μικρές της παρέας. Είναι Ένα δροσερό κορίτσι το οποίο ζει τη ζωή της και επιλέγει να κάνει πολύ ιδιαίτερα πράγματα στην καθημερινότητα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sia_karvela_


Το νεαρό κορίτσι αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και να δοκιμαστεί μιας και η στρατηγική και τα ψέμματα δεν είναι από τα φόρτε της! Όμως, μπορεί να ανακαλύψει νέα πράγματα για τον εαυτό της!

Σία Καρβελά – Βιογραφικό, Instagram, το περίεργο χόμπι, ηλικία, καταγωγή, σπουδές

Είναι 26 ετών και μας έρχεται από το Αίγιο. Έχει σπουδάσει γραμματέας και έχει επιλέξει μέσα στα χρόνια να κάνει διάφορα πράγματα στον εργασιακό χώρο!

Ο χώρος της ομορφιάς την ενδιαφέρει πολύ και θέλει να δημιουργήσει το δικό της brand με καλλυντικά αφου ασχολείται πολύ!

Όπως όλα τα νέα κορίτσια, έτσι και εκείνη θέλει να κάνει διάφορες εκδρομές, της αρέσει η πεζοπορία και η περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνιση είναι σημαντική!

Το περίεργο χόμπι

Η Σία Καρβελά έχει αποκτήσει ένα πολύ ιδιαίτερο χόμπι το οποίο δε συναντάμε πολύ εύκολα ανάμεσα στις γυναίκες!

Της αρέσει να τρέχει ερασιτεχνικά σε πίστες με αυτοκίνητα και παράλληλα να τα μαστορεύει και να τα “πειράζει”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sia_karvela_

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

Η Σία μπορεί να μην έχει καλή σχέση με το ψέμα – κάτι το όπιο χρειάζεται το παιχνίδι – όμως θέλει να δοκιμαστεί και να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όρια της! Η στρατηγική θα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δει πως θα αναπτυχθεί και ίσως μας εκπλήξει με τις κινήσεις της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sia_karvela_

Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στους “Προδότες”

Το νέο project του ΑΝΤ1 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται καθώς δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοια στην ελληνική τηλεόραση.

Θα παρουσιαστούν νέα πρόσωπα τα οποία δε μας είναι πολύ γνωστά και θα προσπαθήσουν κάποιοι να πείσουν τους συμπαίκτες τους πως δεν είναι έτοιμοι για προδοσίες! Ωστόσο, οι καταστάσεις θα τους οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια και σίγουρα θα μάθουμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: