Σίκινος

Ένα από τα πιο ήρεμα νησιά της Ελλάδας θεωρείται η Σίκινος και όποιος θέλει να απολαύσει την ηρεμία του και να νιώσει πως είναι η πραγματική χαλάρωση, έχει βρει τον απόλυτο προορισμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νησί με την παρθενική ομορφιά διαθέτει μοναδικά τοπία και υπέροχες παραλίες οι οποίες αξίζουν την προσοχή σου! Είναι μακριά από τα κοσμικά νησιά των Κυκλάδων και μπορεί κάποιος να απολαύσει ηλιοβασιλέματα με φόντο το γαλάζιο και εκλεκτά εδέσματα στα πολύ ενδιαφέροντα ταβερνάκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη We Love Sikinos (@welovesikinos)

Ένα από τα μεγάλα ατού του νησιού είναι οι παραλίες και η Σίκινος σου υπόσχεται πως οι βουτιές που θα κάνεις στα νερά της θα σου μείνουν αξέχαστες. Mόνο τρεις από τις παραλίες του νησιού μπορούν να προσεγγιστούν με αυτοκίνητο και στις υπόλοιπες μπορεί να πάει κάποιος με σκάφος ή με τα πόδια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη We Love Sikinos (@welovesikinos)

Ποιες είναι οι παραλίες που πρέπει να επισκεφτείς

#1.Σαντοριναίικα

Μια παραλία η οποία δεν είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο! Μπορεί κάποιος να την επισκεφτεί με καραβάκι από την Αλοπρόνοια ή να κατέβει το μονοπάτι που έχει δημιουργηθεί! Θα αντικρίσει κανείς γαλαζοπράσινα νερά και βότσαλο!

#2.Διαλισκάρι

Πρόκειται για έναν κολπίσκο με άμμο ο οποίος σε περιμένει για να απολαύσεις την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα! Μπορεί να πάει κάποιος με αυτοκίνητο!

#3.Άγιος Παντελεήμων

Η άγρια ομορφιά της παραλίας θα σε ενθουσιάσει! Διαθέτει βότσαλο, αρκετές πέτρες μέσα στη θάλασσα και μπορείς να κατέβεις ένα μονοπάτι για να φτάσεις σε αυτή!

#4.Μάλτας 

Θεωρείται η πιο απομακρυσμένη παραλία του νησιού και μπορεί να πάει κάποιος με καραβάκι έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί με τα πόδια καθώς η διαδρομή είναι μεγάλη! Έχει βότσαλο και άμμο και κρυστάλλινα νερά!

Τσέκαρε και αυτά: