Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το απόλυτο “mood” και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει δηλώσεις και μέσα σε λίγες ώρες αυτές γίνονται viral!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο με το μονόφρυδο πραγματοποίησε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση σε ένα fashion event το οποίο διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες!

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το περίφημο unfollow στη Βίκυ Καγιά, είπε την ατάκα που δεν περίμενε κανείς και σίγουρα θα γίνει χαμός στο TikTok με τους χρήστες!

“Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM”. 

Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να είναι ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται το Star για την παρουσίαση του Shopping Star και φάνηκε πολύ χαρούμενη με όσα άκουσε καθώς έχει καταλάβει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο project και θα είναι πολύ fun!

Τσέκαρε και αυτά: