Σωματική κατάσταση

Η σωματική κατάσταση μας μπορεί να καθοριστεί από πολλά πράγματα τα οποία κάνουμε στην καθημερινότητα μας και αν είμαστε άνθρωποι οι οποίοι καθόμαστε διαρκώς , τρεφόμαστε με όλες τις λάθος τροφές και δεν γυμναζόμαστε καθόλου τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε να έχουμε και την καλύτερη στάση στο κορμί μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει σε τι κατάσταση είναι το σώμα του, μπορεί να κάνει ένα πολύ απλό τεστ και να δει σε τι φάση βρίσκεται ενώ παράλληλα να κινητοποιηθεί να κάνει πράγματα τα οποία θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος.

Σύμφωνα με τον φυσικοθεραπευτή, Dr. Jacob VanDenMeerendonk (γλωσσοδέτης το επίθετο του) μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά για τη σωματική του κατάσταση κάνοντας ένα απλό τεστ το οποίο δείχνει μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Tο μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να καθίσει στο πάτωμα οκλαδόν και να προσπαθήσει να σηκωθεί από αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να καταλάβει κάποιος αν έχει τον πλήρη έλεγχο του σώματος του και αν έχει ισορροπία.

Τσέκαρε το βίντεο :

Αν δεις πως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας το συγκεκριμένο τεστ, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να βάλεις στη ζωή σου τη γυμναστική!

Τσέκαρε και αυτά: