Spotify

Το Spotify είναι μια streaming υπηρεσία την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά με σκοπό να ακούσουν τη μουσική που αγαπούν, τα podcasts προσώπων που συμπαθούν και να κάνουν αναρτήσεις στα social media με τα κομμάτια που ακούνε για να τα βλέπει ο κόσμος! 

Η γνωστή υπηρεσία φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο φέρεται να κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία και θα μας χαλαρώσει! Ονομάζεται “Calm” και έχει ως σκοπό να χαλαρώνει τους χρήστες όταν εκείνοι το επιθυμούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προστέθηκε στο Spotify και ήδη μετρά περισσότερα από 3 εκατομμύρια downloads. Σε αυτή την εφαρμογή βλέπουμε το “Calm for kids” και το “Calm for beginners” ενώ υπάρχουν και ασκήσεις όπου μιλούν διάφοροι celebs!

H συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια συνεργασία στο πλαίσιο του “Spotify Open Access”,όπου εταιρείες προσφέρουν περιεχόμενο το οποίο πληρώνεται!

Για να μπορέσει να έχει πρόσβαση κάποιος στο Calm θα πρέπει να έχει την Premium υπηρεσία και κοστίζει 14,99 ευρώ το μήνα!

Είναι και αυτή μια υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν είμαστε σπίτι και θέλουμε να χαλαρώσουμε ενώ καθόμαστε ή όταν κοιμόμαστε!

Τσέκαρε και αυτά: