Σπύρος Μαρτίκας

Με την κόντρα του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια να μαίνεται, μπαίνει στο παιχνίδι και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος πιστεύει πως γίνονται μαγειρέματα με σκοπό να φύγει ο Ηλίας Μπόγδανος από το παιχνίδι.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας σε προσωπική του συνέντευξη είπε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που μαγειρεύει ψηφοφορίες ενώ ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως ο Μαρτίκας πηγαίνει συνέχει και μιλάει με τους “Κόκκινους” και φαίνεται να έχει μια πολύ συγκεκριμένη τακτική.

Παράλληλα, ο γαλανομάτης παίκτης είπα στην προσωπική του συνέντευξη πως τον ψήφισε ο Μαρτίκας για να φαίνεται εκείνος ο “κακός της υπόθεσης”. Ο φαρμακοποιός κατηγορεί τον Μπάρτζη για ένα ακόμη γύρισμα της “μπιφτέκας” και σίγουρα θα ακούσουμε πολλά.

Σε άλλα νέα οι παίκτες του Survivor All Star θα μπουν στον στίβο μάχης έχοντας έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: το ταξίδι στη Νέα Υόρκη το οποίο θα είναι σίγουρα εμπειρίας ζωής.

Τα μάτια όλων είναι βέβαια, στραμμένα στο συμβούλιο καθώς οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα χάσουν ένα πρόσωπο και θα αλλάξουν για μια ακόμη φορά οι ισορροπίες.

Τσέκαρε και αυτά: