Νέες ταινίες

Πολλές είναι οι νέες ταινίες που περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2023 και μια από αυτές έχει το τίτλο “Cinderella’s Curse” και πρόκειται για μια σκοτεινή εκδοχή του κάσικού παραμυθιού με ηρωίδα μια γυναίκα που χάνει το γοβάκι της και τη βρίσκει ο πρίγκιπας της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το Βloody Disgusting, o Harry Boxley έχει δημιουργήσει ένα πολύ σκοτεινό και τρομακτικό σενάριο στο οποίο θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή της Σταχτοπούτας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Louisa Waaren και στο ρόλο της Σταχτοπούτας θα δούμε την Kelly Rian Sanson.

“Πρόκειται για μια απίστευτα μοναδική εκδοχή της Σταχτοπούτας που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικοί πραγματικά φρικτοί θάνατοι από τα χέρια της”, είπε η σκηνοθέτης της σειράς.

Νέες ταινίες – Στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα και οι ηθοποιοί: Danielle Scott, Lauren Budd και Chrissie Wunna είναι οι πρωταγωνιστές της πολύ ιδιαίτερης ταινίας.

Η ταινία “Cinderella’s Curse” θα είναι στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι περιμένουμε να δούμε αν θα είναι κάτι πρόχειρο ή αν θα γίνει καλή δουλειά!

Τσέκαρε και αυτά: