Σπύρος Μαρτίκας

Με σκοπό να πει τη δική της αλήθεια, επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερίου Ελευθερίου και ένα από τα θέματα για τα οποία συζήτησε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο και χαρακτήρισε “επικίνδυνο στρατηγικά’.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, διότι κατηγορήθηκε για την κατάληξη που είχε ο παίκτης στο παιχνίδι.

H Eλευθερία Ελευθερίου θέλησε να θίξει το ζήτημα με τον Μαρτίκα και ανέφερε πως είπε στον Σχίζα ότι δεν έχει χαιρετίσματα.

“O Mαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας πούλησε τον Στάθη και τον Νίκο. Μου έλεγε πράγματα που του είχε εκμυστηρευτεί ο Στάθης και μπροστά ήταν η Ευρυδίκη. Με τον Μάριο περάσαμε χρόνο μαζί μπροστά στις κάμερες, δεν πήγαμε ποτέ στη ζούγκλα. Ο Μαρτίκας ήρθε και μας είπε πως ο Στάθης θα αποχωρήσει οικειοθελως προτού μιλήσω εγώ μαζί του”. 

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει να πει πολλά ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: