Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” η Ελευθερία Ελευθερίου καθώς έχει πολλά να πει για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star. Φανερά μαυρισμένη και φορώντας μια μπλούζα “πεταλούδα” μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τον Μάριο Πρίαμο, για τη συμβίωση με τους άλλους παίκτες και όσα έζησε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ήταν από τους παίκτες που θα έμπαιναν από την αρχή και είχε προγραμματίσει να μπει με την πρωτιά φουρνιά, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει. Και παρόλο που έγινε το σκηνικό με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, αποφάσισε να πάει γιατί δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία.

Όταν κατέβηκε από τη βάρκα, όπως είπε, ξεκίνησε να τρέμει και το ξέσπασμα που είδαν οι τηλεθεατές έγινε τη δεύτερη μέρα και όχι την πρώτη. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που είπε στον Πρίαμο, σύμφωνα με την Ελευθερία, και την επόμενη μέρα μίλησε μαζί του όταν είδε ο παίκτης πως τον έχει σε μια απόσταση.

Σύμφωνα με την παίκτρια του All Star,  ο Μάριος Πρίαμος ξύπνησε την επόμενη μέρα και την είδε και αμέσως της είπε “Καλημέρα αγάπη μου”, και φέρεται να της είπε την κλασική ατάκα “δεν είναι αυτό που νομίζεις”.

“Με τον Μάριο γνωριζόμαστε 5 χρόνια. Υπήρχε σχέση πριν. Με ενόχλησε ότι ήταν εις γνώση του πως θα πήγαινα στο παιχνίδι και πήγε εκεί και έκανε ότι έκανε. Αν ήταν σε ένα παιχνίδι όπου μπορεί να συνέβαινε μετά από τέσσερις μήνες, θα το καταλάβαινα. Ήταν εις γνώση του πως θα έμπαινα και μου είχε πει πως θα τα πούμε μέσα”, δήλωσε η τραγουδίστρια!

“Όταν έμαθε ο Μάριος για το σκηνικό, ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Δεν πήγα για να πάρω εκδίκηση. Το ανθρώπινο είναι να μην σταυρώνεις τον άλλο. Τον αφήνω να σκεφτεί και να καταλάβει”, είπε στη συνέχεια.

Οι δυο τους δεν τα έχουν ξαναβρεί σε επίπεδο σχέσης αλλά σαν άνθρωποι και είπε πως οι άλλοι παίκτες δεν είχαν λόγο να ζουν την ένταση της απέναντι στον Μάριο Πρίαμο.

Τσέκαρε και αυτά: