Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας είναι για μια ακόμη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και το κορίτσι του ή αλλιώς “γυναίκα του” όπως την αποκαλεί, Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι από τα πρόσωπα που δε σταματούν να τον στηρίζουν στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και instagrammer έχει επιλέξει να στηρίζει τον σύντροφο της με διάφορες αναρτήσεις μέσω Instagram και σε ένα πρόσφατο story της, ανάρτησε μια φωτογραφία του υποψήφιου παίκτη και έγραψε τρυφερά λόγια!

“Όπως το χέρι σου κρατώ έτσι και τόσους μήνες σε στηρίζω. Πάμε να κερδίσουμε μια ακόμη ψηφοφορία. Ο κόσμος σε έχει κρατήσει τόσες φορές. Κάτι βλέπει. Αυτό που βλέπω και εγώ”. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης πριν από έναν χρόνο περίπου, και από τότε είναι μαζί και έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία στη ζωή αφού ετοιμάζουν το σπίτι τους στην Αθήνα.

Ο φαρμακοποιός από τον Πειραιά δε σταματά να αναφέρεται στη σύντροφο του – η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – με τα πιο τρυφερά λόγια και ο τρόπος με τον οποίο μιλά για εκείνη δείχνει πως της έχει μεγάλη αγάπη!

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείξουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν! Ωραίο πράγμα ο έρωτας βρε παιδιά!

Τσέκαρε και αυτά: