Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας το είχε πει ξεκάθαρα πριν μπει στο Survivor All Star πως θα παίξει το παιχνίδι με στρατηγική και πως θα κάνει αυτά που πρέπει για να δει ο κόσμος διάφορες συμπεριφορές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα τα “έβαλε” με τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος της ζήτησε “διόδια” για να μπορέσει να περάσει στην παρέα του και φαίνεται πως υπήρχε δόλος πίσω από όλο αυτό, σύμφωνα με τη εκπομπή “Πρωινό Μας”.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη πρόκειται για ένα σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα και η Αφροδίτη Σκαφίδα λειτουργεί σαν δούρειος ίππος με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες και να τις μεταφέρει στην υποομάδα. Η κλίκα Μαρτίκα σταμάτησε να μιλά στην Αφροδίτη και εκείνη πήγε προς την άλλη υποομάδα που αποτελείται από Κόρομι, Κατσούλη, Χαμπέρη και Χρυσαειδή και εκείνη κατευθύνθηκε προς την άλλη υποομάδα.

Το σκηνικό είναι στημένο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και είναι πολύ περίεργη η συμπεριφορά της γιατί δεν έχει ανάγκη από κανέναν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να έχει χτίσει με ξεκάθαρη στρατηγική και έχει την κατάλληλη ομάδα για να φέρει την κατάσταση στα μέτρα του!

Και αναμένεται να δούμε πολλά ακόμη από όσα έχει στο μυαλό του.

 

Tσέκαρε και αυτά: