Σπύρος Στουφής

Ο Σπύρος Στουφής είναι ένας από τους 22 παίκτες που θα δούμε να εμφανίζονται στα επεισόδια του ριάλιτι “Οι Προδότες” και μπήκε στην έπαυλη έχοντας στο μυαλό του μια συγκεκριμένη τακτική και ίσως μας δείξει από νωρίς την στρατηγική του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι ένας από τους “μεγάλους” του παιχνιδιού όμως η νεανική του ψυχή και διάθεση τον καθιστούν ως έναν από τους δυνατούς παίκτες καθώς η εμπειρία πάντα “νικά” τη νιότη! Και έχουμε πολλά να δούμε από τον συγκεκριμένο παίκτη!

Σπύρος Στουφής –  Βιογραφικό, Instagram, ο μεγάλος γάμος, το μπαράκι, ηλικία

Είναι 64 ετών και δηλώνει συνταξιούχος! Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως υπεύθυνος συντήρησης μηχανημάτων και πλέον ασχολείται με τις ελιές του και το ψάρεμα!

Στο παρελθόν είχε ένα μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας και από τότε είχε αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους νέους!

Έχει αδυναμία στη θάλασσα και επιλέγει πού συχνά να βγει στα ανοιχτά για να ψαρέψει! Έχει λογαριασμό στο Instagram αλλά έχει αναρτήσει μόνο μια φωτογραφία, μέχρι στιγμής!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Stoufis (@spirosstoufis)

Τα τρία του χαρακτηριστικά

  • Υπομονετικός
  • Κουτσομπόλης
  • Έξυπνος

Ο μεγάλος γάμος

Ο Σταύρος Στουφής είναι παντρεμένος 42 χρόνια (τέλειο) και έχει δυο παιδιά τα οποία λατρεύει! Η γυναίκα του τον αποκαλεί “κουτσομπόλη” και από ότι φαίνεται έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό!

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

Ο Σταύρος αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι γιατί του αρέσει το μυστήριο και θέλει να δείξει τις γνώσεις του πάνω στη στρατηγική! Πιστεύει πως σαν “Πιστός” θα είναι καλύτερος στο παιχνίδι καθώς καταλαβαίνει το ψέμα στα μάτια των άλλων, αλλά θα ήθελε να είναι “Προδότης“.

Ποιοι θα είναι οι Προδότες και ποιοι οι Πιστοί

Οι “Προδότες” και οι “Πιστοί” θα είναι οι δυο ομάδες που θα μας απασχολήσουν στο παιχνίδι!  Στο πρώτο επεισόδιο θα γίνει ο διαχωρισμός και θα δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταστρώσουν τα μεγάλα σχέδια “δολοφονίας” με σκοπό να εξοντώσουν τα πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από το παιχνίδι!

Οι 22 παίκτες θα χωριστούν και κανείς δε θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα!

Τσέκαρε και αυτά: