Squid Game

To ριάλιτι “Squid Game” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και τα πρώτα πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα!

Στο TUDUM event παρουσιάστηκαν οι πρώτες εικόνες από το μέρος όπου οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι και θα δούμε το πρώτο ριάλιτι το οποίο θα μοιάζει με μια από τις σειρές που παρουσίασε το Netflix!

To Squid Game: The Challenge είναι μια νέα προσπάθεια της γνωστής πλατφόρμας για να δει αν ο κόσμος θέλει να βλέπει τέτοια προγράμματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι 456 παίκτες, που συμμετέχουν αγωνίζονται για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων και έχουμε να δούμε πολλά!

Στα πρώτα πλάνα βλέπουμε τους χώρους όπου οι παίκτες θα κοιμούνται και που θα περιμένουν για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και βλέπουμε πως η πρώτη δοκιμασία είναι αυτή με την τεράστια κούκλα η οποία παίζει “αγαλματάκια ακούνητα”.

Όλα τα παιχνίδια τα οποία θα δούμε, έχουν έμπνευση από την πετυχημένη σειρά και σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα υπήρξαν τραυματισμοί στα γυρίσματα παρόλο που οι άνθρωποι του Netflix διέψευσαν όσα έχουν γραφτεί!

To νέο ριάλιτι είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχουμε δει στην πλατφόρμα και θα έχει ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: