Σταμάτης Γονίδης

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης, Σταμάτης Γονίδης καθώς τραγουδούσε στη σκηνή και ξαφνικά ξέσπασε ένας μεγάλος τσακωμός ο οποίος του προκάλεσε νεύρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ερμηνευτής πολλών επιτυχιών εμφανίστηκε σε πανηγύρι όπου ο κόσμος έσπευσε για να τον απολαύσει. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του, άγνωστοι ξεκίνησαν έναν μεγάλο καυγά με αποτέλεσμα να προκαλέσουν νεύρα στον τραγουδιστή ο οποίος ήθελε να διασκεδάσει τον κόσμο.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο χρήστης alexandrossimirio στο TikTok, βλέπουμε τη στιγμή που άνδρες πιάνονται στα χέρια και ακούγεται ο Σταμάτης Γονίδης να λέει:

“Έλα, έι, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ@@@ θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα; Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ@@@ να πούμε πρωί πρωί”.

@alexandrossimirio♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandros Simiriotis

Δυστυχώς, ο κόσμος λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ αλλά και εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που μπορεί να υπάρχουν, δεν υπολογίζουν το μέρος στο οποίο βρίσκονται και καταστρέφουν τις στιγμές εκείνων που θέλουν να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες οι οποίοι πηγαίνουν στην επαρχία με σκοπό να διασκεδάσουν τον κόσμο που τους αγαπά.

Τσέκαρε και αυτά: