Στάθης Αγγελόπουλος

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι μέσα από την Real Music Greece με τίτλο «Το ξέρω» σε μουσική Θοδωρή Καμπουρίδη και στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου!

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, με πλούσια δισκογραφία στην καριέρα του και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου συμπληρώνουν το παζλ της άκρως επιτυχημένης του πορείας στην μουσική βιομηχανία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Με βαριά κληρονομιά στην πλάτη του αφού ως γνωστό είναι γιος ίσως του σπουδαιότερου λαϊκού τραγουδιστή Μανώλη Αγγελόπουλου και της επίσης τραγουδίστριας Άννας Βασιλείου!

Άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά το 1983 ενώ ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε τρία χρόνια αργότερα. Αρχές του ’90 ο Στάθης έκανε ορισμένες χαρακτηριστικές επιτυχίες: Πες ένα ψέμα, Κρύψε με στην αγκαλιά σου, Παραμιλάς, Γιαλελέλι κ.α ενώ ερμήνευσε και στιγμές του πατέρα του.

Το 2024 ξεκίνησε συνεργασία με την νέα του δισκογραφική εταιρία Real Music Greece και το τραγούδι «Το ξέρω» είναι το πρώτο του χρονικά τραγούδι στην νέα του δισκογραφική στέγη, ενώ ακολουθούν και άλλες δημιουργίες πάντα μέσα από την Real Music Greece

Βρείτε το «Το ξέρω» στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube.

Τσέκαρε κι αυτά: