Στάθης Σχίζας

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να μην είναι πια σε σχέση, όμως συνεχίζουν να απασχολούν με τον χωρισμό τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο νικητής του Survivor 2022 έχει απαντήσει πολλές φορές στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό του λέγοντας πως θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του και πως θέλει να προχωρήσει στη ζωή του κάνοντας δημιουργικά πράγματα!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάνει διάφορες υποθέσεις σχετικά με τα όσα αναρτά ο Στάθης Σχίζας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να είναι “εντάξει” με τον εαυτό του και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Ό,τι ανεβάζω στον προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου… Μην δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Πριν από λίγες μέρες, η πρώην σύντροφος του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χρησιμοποίησε μια πολύ συγκεκριμένη ατάκα κατά τη διάρκεια δηλώσεων της στα MAD Vmas και ανέφερε πως δεν έχει να πει κάτι για αυτόν τον… άνθρωπο!

Ίσως, με αυτή τη δήλωση να δείχνει πως έχει ενοχληθεί με κάποια πράγματα και να μη θέλει να δώσει άλλη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα!

Τσέκαρε και αυτά: