Σταυρούλα Χριστοφιλέα

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Ο Ανδρέας Λαγός και η ΠΟΠ Μαγειρική με την πιο δυνατή παρέα έρχονται τα μεσημέρια μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να μας αποδείξουν πως η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου!

Ξεχωριστά ελληνικά προϊόντα, ανατρεπτικοί καλεσμένοι, δυνατές γευστικές στιγμές και απολαυστικές συνταγές είναι τα μυστικά για την ΠΟΠ Μαγειρική και τον Ανδρέα Λαγό που θα σας μεταμορφώσουν πλέον τα μεσημέρια σας.

Αυτή τη φορά στο στούντιο της ΠΟΠ Μαγειρικής η «Σιδηρά Κυρία» της ενημέρωσης της ΕΡΤ1, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Με έναν διαφορετικό αέρα από αυτό που μας έχει συνηθίσει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει για τη μαγειρική και τις συνήθειες της, όταν κλείνουν τα φώτα στο στούντιο.

Στιγμές συγκίνησης για την γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο που θυμάται στην κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής τις δύσκολες και δραματικές στιγμές που έχει ζήσει στη μάχη της ενημέρωσης και μας αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τη στιγμάτισαν.

Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα μαγειρεύουν συνταγές με Αρμόγαλο Σάμου και Γλυκό Τριαντάγυλλο Αγρού, δύο συνταγές που θα ενθουσιάσουν!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 14:00 η ΠΟΠ Μαγειρική έρχεται με τον σεφ Ανδρέα Λαγό και καλεσμένη, την κα Χριστοφιλέα.

Τσέκαρε και αυτά: