Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στα καλύτερα της είναι η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς έχει μπει ένας άνθρωπος στη ζωή της ο οποίος την κάνει να νιώθει καλά! Και από ότι φαίνεται έχει δημιουργήσει μια σχέση που φέρνει τον έρωτα στη ζωή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αθλήτρια ήταν μια από τις καλεσμένες στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο πρώην Survivor, Γιώργος Ταλάντσεβ, και η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” βρέθηκε στο σπίτι που συγκεντρώθηκαν φίλοι και γνωστοί του YouTuber όπου πήρε δηλώσεις από όλους.

Όταν έφτασε η στιγμή της Σταυρούλας, εκείνη προέβη σε αποκαλύψεις τις οποίες σίγουρα δεν περιμέναμε διότι δε μιλά πολύ εύκολα για τα προσωπικά της. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά, να πω την αλήθεια. Κάτι υπάρχει στη ζωή μου μπορώ να πω. Είναι πολύ πρόσφατο όμως, οπότε δε θα αποκαλύψω διάφορα. Αλλά είμαι καλά”.

Mαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, έδωσαν το παρών και άλλοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Τριαντάφυλλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και άλλοι.

 

Τσέκαρε και αυτά: