Σταυρούλα Χρυσαειδή

Περιπέτειες υγείας είχε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά τις διακοπές της καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παίκτρια του Survivor All Star είχε αρκετές μέρες βήχα και είδε ξαφνικά πως έχει πυρετό! Πήγε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με κορονοϊό με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι της και να ξεκινήσει η διαδικασία της καραντίνας!

Οι γιατροί δεν έκριναν πως πρέπει να νοσηλευτεί και θα μείνει στο σπίτι της για να αναρρώσει!

“Μετά τη φωτογραφία που έβαλα, η αλήθεια είναι ότι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Από ότι φαίνεται έχω κορονοϊό. Έκανα 39 πυρετό σήμερα το πρωί και γενικά δεν πέφτει ο πυρετός μου. Μειώνεται λίγο, αλλά δεν πέφτει. Από ότι φαίνεται κόλλησα γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρούμαι από αυτό τον βήχα και επειδή ο οργανισμός μου ήταν πολύ εξουθενωμένος γιατί δεν κοιμόμουν και καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γενικά καθόλου εδώ και περίπου 10 μέρες. Από ότι φαίνεται κόλλησα τώρα αυτές τις ημέρες. Ξεκινάει η καραντίνα, πρώτη μέρα στο σπίτι. Ειδοποίησα και όλους όσοι έχω συναντήσει τις τελευταίες ημέρες”, είπε σε βίντεο που ανάρτησε!

Περαστικά στη Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Tσέκαρε και αυτά: