Μάσκες ομορφιάς

To skincare routine που κάνουμε στο σπίτι μας είναι πολύ σημαντικό και συχνά περιλαμβάνονται οι μάσκες ομορφιάς καθώς μας δίνουν λάμψη ενώ ενυδατώνουν το δέρμα του προσώπου μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι sheet masks είναι αυτές που μας έχουν κλέψει την καρδιά τα τελευταία χρόνια καθώς δε χρειάζεται να κάνουμε αλχημείες, περιέχουν συστατικά τα οποία κάνουν καλό στο δέρμα και είναι πολύ βολικές! Ωστόσο, όταν τις αφαιρούμε από το φακελάκι που βρίσκονται, μένει πολύ προϊόν μέσα σε αυτό και δεν πρέπει να το πετάμε γιατί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ορό!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ένα γυάλινο μπουκαλάκι με απλικατέρ (σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για τα serum) και να ρίξεις μέσα σε αυτό όλο το προϊόν που μένει στο φακελάκι! Θα δεις πως θα γεμίσει πολύ εύκολα το μπουκαλάκι με το προίόν που μένει από τις μάσκες ομορφιάς και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά στο πρόσωπο και τον λαιμό για παραπάνω ενυδάτωση του προσώπου σου!

@ilhamha892

#fyp #fypシ #foryoupage #foryou #جمال #حيل_وأفكار #masque #بشرة #garniermicellarrewind #viral

♬ son original – Ilham Ha892

Πολλές TikTokers χρησιμοποιούν τον ορό και για άλλα σημεία του σώματος όπως είναι οι πατούσες για να μαλακώσουν ακόμη περισσότερο το δέρμα!

Τσέκαρε και αυτά: