Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα social media για να δείξει στους θαυμαστές της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ενθουσιάσει τους followers με την εμφάνιση της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αθλήτρια αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να μη συζητά για την προσωπική της ζωή καθώς στο παρελθόν είχε πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση να παντρευτεί με τον αθλητή, Παναγιώτη Τριβυζά, και έμειναν παντρεμένοι για τρεις μήνες!

Πλέον μένει μόνη της, της αρέσει να είναι single και να διασκεδάζει και να βρίσκεται με τους φίλους της! Αλλά υπάρχει ένα αγόρι το οποίο της έχει κλέψει την καρδιά και μας τον δείχνει στο Instagram!

“Αυτός είναι ο μόνος άντρας που με κάνει ότι θέλει”, έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Όταν η παίκτρια του Survivor All Star είχε χωρίσει είχε αναρτήσει κάποια λόγια στο Instagram: 

“Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια”.

Τσέκαρε και αυτά: