Στέφανος Κασσελάκης

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για το ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύζυγό του, Τάιλερ.

Η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο την δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ αναρωτήθηκε «Ποιος θα είναι η μαμά;»

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικά δήλωσε η ηθοποιός:

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά, δεν… καταργείται. Όχι να ξέρω γιατί δεν τα ξέρω τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί.

Μόνο που οι μητέρες που τα ακούνε αυτά, αυτά τα πράγματα! Οι μητέρες χέσ….. αν την λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν αυτά εμένα αγάπη μου, δεν με αφορούν. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε.

Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν! Εμένα δε με αφορά το θέμα, καταλάβατε… Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

Τσέκαρε και αυτά:

Χωρισμός: Αυτά είναι τα πέντε στάδια που περνάνε όλοι

Fipster: Το βιογραφικό, η ηλικία και το πραγματικό όνομα