Στέλιος Χανταμπάκης

O Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν σχετικά με τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά μίλησαν για την αποχώρηση του συμπαίκτη του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και πιστεύουν πως αποχώρησε από το παιχνίδι διότι ψηφίστηκε από του συμπαίκτες του και φέρεται να είχε αλλάξει τη συμπεριφορά του σύμφωνα με τους παίκτες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή υποστήριξε τον φίλο της, Στέλιο, παρόλο που ο Βασάλος είχε δηλώσει πως ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε στη φόρα τα προσωπικά της και γενικότερα έχει γίνει μεγάλο θέμα στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Σίγουρα δεν αποχώρησε επειδή “φοβόταν” μήπως τον βγάλει ο κόσμος από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης σκεφτόταν αρκετές φορές να φύγει από το παιχνίδι και είχε συζητήσει με ανθρώπους της παραγωγής για το ενδεχόμενο να πάρει τα πράγματα του και να φύγει. Οι άνθρωποι της παραγωγής τον “ηρεμούσαν” και έτσι παρέμενε στο παιχνίδι. Ωστόσο, η πολλή ίντριγκα που ξεκίνησε να δημιουργείται το τελευταίο διάστημα ήταν και αυτή που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και επέλεξε να φύγει γιατί δε θέλει με τίποτα να βιώσει καταστάσεις του παρελθόντος. Με λίγα λόγια, τον έπνιγε το δίκιο του και είχε καταλάβει πως στηνόταν ένα ολόκληρο ριάλιτι πάνω στις πλάτες του.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις συνεντεύξεις του!

Τσέκαρε και αυτά: