Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star και κάποιοι από τους παίκτες όπως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπόρεσαν να πιστέψουν πως φεύγει επειδή ήθελε απλά να δει την οικογένεια του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης του Survivor All Star έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Μας” όπως συνηθίζεται μετά την αποχώρηση και απάντησε πως δεν ήξερε τίποτα για όλα όσα ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένας από τους παίκτες που είχε πει αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη του και θέλησε να απαντήσει σε όσα έχουν ακουστεί. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως δεν γνώριζε τίποτα και όλα τα έμαθε από τη δημοσιογράφο με την οποία συνομίλησε.

Στη συνέντευξη του, φάνηκε πως “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που έμαθε πως ειπώθηκαν από το στόμα του Βασάλου και απάντησε για τη “μεταφορά” των πληροφορίων που αφορούν στον φερόμενο έρωτα της Σταυρούλας.

“Αυτό έχει ξεκινήσει από τη Μελίνα που ανέφερε ότι τους είδε μαζί να γυρνούν από την τουαλέτα. Μου φαίνεται πολύ αστείο να το συζητάμε αυτό το πράγμα. Αυτό που λέτε ήταν μία ανοιχτή συζήτηση με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε προφανώς καθόλου στον Βασάλο. Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Είχε τσαντιστεί ο Κωνσταντίνος και με τον Τάκη και την ατάκα που του είχε πει. Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς επειδή εγώ δεν έχω το κουράγιο και τη δύναμη να απαντήσω, προσπαθούσα να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση, μου φαίνεται αστείο όλο αυτό”. 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του λέγοντας πως δε φοβήθηκε και αυτό που είχε ακουστεί ήταν πως ο κόσμος θα τον έστελνε σπίτι του αν έβγαινε υποψήφιος.

“Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτόν στον κόσμο και από τη στιγμή που ένιωσα πολύ όμορφα να γυρίσω, ήθελα πολύ, το έκανα πριν βάλω τον κόσμο σε αυτή τη διαδικασία”. 

Στη συνέντευξη του δεν κατηγόρησε κανέναν και βρέθηκε προ εκπλήξεως και αυτό φάνηκε!

Τσέκαρε και αυτά: