Ταινίες Netfllx

Ταινίες Netflix: Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral ένα project το οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά στην πλατφόρμα το 2020. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να το ανακαλύπτουν τώρα και έχουν τρομάξει.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για την ταινία “Hellhole” η οποία κυκλοφόρησε το 2020 και αφορά σε ένα μοναστήρι από το οποίο εξαφανίζονται μοναχοί. Ο χρόνος που λαμβάνει μέρος η ιστορία είναι το 1987 και οι μοναχοί διαχειρίζονται μια “κλινική’ για ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν δαιμονιστεί.

Πολλοί χρήστες αφού παρακολούθησαν την ταινία, κατέφυγαν στα social media για να προειδοποιήσουν τον κόσμο που θέλει να δει το συγκεκριμένο έργο καθώς είναι σκληρό και ίσως ταράξει εκείνους που έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία.

“Δυο εβδομάδες πέρασαν από τότε που είδα την ταινία, και ακόμη δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου”, αναφέρει ένας χρήστης.

Ταινίες Netflix – Η συγκεκριμένη ταινία έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως θα ήθελαν να δουν και ένα σίκουελ καθώς θεωρούν πως έχει “ζουμί η υπόθεση” παρόλο που είναι πολύ τρομακτική!

Στη γνωστή πλατφόρμα μπορείς να βρεις “διαμάντια” αρκεί να καθίσεις να ψάξεις λίγο!

Tσέκαρε και αυτά: