Νέες ταινίες

Νέες ταινίες: Το πρώτο επίσημο trailer για το δεύτερο μέρος του project “Dune” δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Warner Bros και ήδη οι θαυμαστές ανυπομονούν!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το δράμα του Ντένις Βιλενέβ το οποίο βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, κατάφερε να σαρώσει στα Όσκαρ καθώς πήρε 6 βραβεία και οι δημιουργοί επιστρέφουν με το δεύτερο μέρος του το οποίο αναμένεται να απασχολήσει πολύ.

Στην πρώτη ταινία είδαμε τον πρωταγωνιστή, Timothée Chalamet να αγωνίζεται στον τρομακτικό και εικίνδυνο πλανήτη , Αράκις, για να μπορεί να σώσει την οικογένεια του. Στο δεύτερο μέρος της ταινίας θα δούμε τον Ατρίδη (τον πρωταγωνιστή) να συνεργάζεται με κάποιους ανθρώπους για να μπορέσει να εκδικηθεί για την οικογένεια του.

“Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρίδης είναι φοιτητής… εδώ τον βλέπουμε να γίνεται πραγματικός ηγέτης”, είπε ο πρωταγωνιστής στο CinemaCon.

Το trailer βλέπουμε τον Πολ να ανεβαίνει στην πλάτη ενός μεγάλου σκουληκιού της άμμου στις ερήμους του Αράκις, και οι φίοι του τον επευφημούν. Οι φίλοι του πρωταγωνιστή θα είναι στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν.

Νέες ταινίες – Το δεύτερο μέρος θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου.

Τσέκαρε και αυτά: