Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο OG του “My Style Rocks” και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων των τηλεθεατριών που ακούν “ευλαβικά” τη γνώμη του όταν σχολιάζει τις εμφανίσεις των παικτριών!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Youtuber, Zoe Pre, και μίλησε για τη ζωή του ενώ έκανε μια αποκάλυψη για την Ιωάννα Τούνη και τον πρώτο κύκλο του MSR που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

“Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer, αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο. Για αυτό και στο My Style Rocks, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε. Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο, την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα, άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτή και όσα έχει καταφέρει”. 

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα Τούνη θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα αλλά το σύμπαν λειτούργησε υπέρ της!

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως ήταν ένα εσωστρεφές παιδί και του άρεσε να ζωγραφίζει στα βιβλία του νυφικά για τις φίλες του.

Ο σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε πως ήταν θωρακισμένος και δεν τον ένοιαζε τι έλεγαν οι άλλοι και μεγάλωσε έχοντας στο μυαλό του συγκεκριμένα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: