Aston Martin

Η Aston Martin αποκάλυψε στα social media το νέο μοντέλο της και αμέσως έγινε χαμός στο διαδίκτυο αφού πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο και σίγουρα θα θελήσουν πολλοί να το αποκτήσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mπορεί ακόμη να μην έχει αποκαλυφθεί ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – αφού ο Ντάνιελ Κρεγκ δε θα τον υποδυθεί ξανά – αλλά ξέρουμε (όπως όλα δείχνουν) ποιο θα είναι το αυτοκίνητο που θα οδηγήσει ο πράκτορας 007 στην επόμενη ταινία του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aston Martin (@astonmartin)

Η αγαπημένη εταιρεία του γνωστού πράκτορα δημιούργησε ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου το οποίο σίγουρα θα έχει “πρωταγωνιστικό ρόλο” και το 202mph DB12 coupe έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών της εταιρείας.

Η Aston Martin αναφέρει πως ξεκινά μια “νέα εποχή” και το τελευταιο πετρελαιοκίνητο όχημα της διαθέτει ένα δυνατό 4λιτρο V8 τούρμπο κινητήρα ο οποίος “κουβαλά” 680 άλογα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aston Martin (@astonmartin)

Είναι διαθέσιμο για αγορά και οι πρώτες παραγγελίες αναμένονται να παραδοθούν στα μέσα του καλοκαιριού .

Σύμφωνα με τη Daily Mail η αρχική τιμή του δίπορτου, τετραθέσιου οχήματος θα ξεκινήσει από τις 185.000 λίρες αλλά θα ανεβαίνει όσο ένας οδηγός θα θέλει να αποκτήσει μια πιο… premium εκδοχή.

Τσέκαρε και αυτά: