Στέλλα Ανδρεάδου

H Στέλλα Ανδρεάδου και η Ρία Κολοβού φέρεται να έχουν δημιουργήσει ένα παρεάκι και να “μαγείρεψαν” μια ψηφοφορία σύμφωνα με κάποιους συμπαίκτες τους, έτσι ώστε να βγάλουν στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη καθώς θεωρούν πως τους κάνει κακό στην ψυχολογία τους και γιατί φέρεται να μην στηρίζει τις γυναίκες της ομάδας του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη για την εκπομπή “Πρωινό Μας”, οι δυο γυναίκες φέρεται να έστησαν με πλεκτάνη και να παρέσυραν μέσα σε αυτήν τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος ψήφισε τον Μπάρτζη και έπειτα ψήφισαν τον συμπαίκτη τους στο συμβούλιο της Τρίτης 4/4.

Οι δυο γυναίκες φέρεται να προσέγγισαν τον Νικόλα Αγόρου με σκοπό να τις “βοηθήσει” να βγάλουν τον Νίκο Μπάρτζη στον τάκο και εμφανίστηκαν στην κάμερα κλαμμένες και να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, αφού έκλαιγαν ασταμάτητα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου παρουσιάστηκε στην κάμερα με πολύ στενάχωρο ύφος και κάποια πράγματα τα οποία δεν τα δέχεται.

Οι περισσότεροι Μπλε είναι απογοητευμένοι με τη ψηφοφορία καθώς θεωρούν πως ο Νίκος Μπάρτζης δεν έπρεπε να ψηφιστεί γιατί είναι καλός παίκτης και αυτό είναι κάτι που υποστηρίζει και η Κόκκινη Ομάδα.

 

Tσέκαρε και αυτά: