Στέψη βασιλιά Καρόλου

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να πραγματοποιηθεί ένα ιστορικό γεγονός στη Βρετανία και στις 6 Μαΐου, ο νέος βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος θα καθίσουν σε συγκεκριμένα καθίσματα για να απολαύσουν την οριστική επιβεβαίωση που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν να υπηρετούν το “Στέμμα”.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο αββαείο του Γουέστμινστερ έχουν στηθεί όλα τα απαραίτητα “έπιπλα” τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της τελετής που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου. Και το Παλάτι, δημοσίευσε την πρώτη εικόνα από τη διαμόρφωση που έχει γίνει μέσα στον εμβληματικό χώρο.

Μετά από 70 χρόνια, πραγματοποιείται μια νέα στέψη και ο βασιλιάς Κάρολος θα φορέσει πανάκριβα ρούχα τα οποία είναι ειδικά για την τελετή και θα καθίσει στην “Καρέκλα της Στέψης” η οποία κρύβει από κάτω της την Πέτρα του Πεπρωμένου.

Στο χώρο υπάρχουν ακόμη οι καρέκλες της κληρονομιάς, οι καρέκλες του Θρόνου και το Cosmati Pavement.

H πέτρα του πεπρωμένου

Βρίσκεται κάτω από την “Καρέκλα της Στέψης” και πρόκειται για ένα σύμβολο που αφορά στη μοναρχία της Σκωτίας.Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους θεωρείται ένα πέτρωμα το οποίο κρύβει “μαγικές ιδιότητες” και δίνει την ενέργεια που χρειάζεται ένας βασιλιάς.

Η καρέκλα της Στέψης

Σε αυτή την καρέκλα θα καθίσει ο βασιλιάς Κάρολος και θα φορέσει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο το στέμμα με το μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο.

Οι καρέκλες του Θρόνου

Είναι αυτές στις οποίες θα καθίσει ο βασιλιάς Κάρολος και θα λάβει τον χρησμό από τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι.

Οι καρέκλες της Κληρονομιάς

Σε αυτές τις καρέκλες θα γίνει η στέψη της Καμίλα και έχουν τα σύμβολα της βασιλείας.

Cosmati Pavement

Είναι το δάπεδο στο οποίο θα πατήσουν πάνω οι βασιλείς και είχε τοποθετηθεί στο αββαείο το 1258.

Οι τελευταίες πινελιές έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο αββαείο και όλα είναι έτοιμα για το κοσμοϊστορικό γεγονός το οποίο αναμένεται να είναι “πρώτο θέμα” σε όλο τον πλανήτη!

Τσέκαρε και αυτά: