Summer shading

Summer shading: Η GEN Z γενιά είναι αυτή που πλέον διαμορφώνει το “λεξικό των σχέσεων” και διαρκώς προκύπτουν νέοι όροι για την κάθε κατάσταση την οποία βιώνουμε, είτε είμαστε singles, είτε έχουμε σχέση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας νέος όρος έχει ξεπροβάλλει στον κόσμο των social media και αφορά τους singles της παρέας καθώς το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για να περάσουμε ανέμελες στιγμές, χωρίς δεσμεύσεις και απόλυτη ελευθερία! Εξάλλου, ο χειμώνας είναι η εποχή όπου ο περισσότερος κόσμος μπαίνει στη διαδικασία να κάνει σχέσεις!

Το summer shading είναι ένας όρος που αφορά τους “ελεύθερους” και νιώθουν την ανάγκη να επιλέξουν την ανεξαρτησία τους αλλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν ghosting ή να αναπτύξουν κάποια άλλη τοξική συμπεριφορά.

Οι περισσότεροι summer shaders θέλουν να φλερτάρουν με αρκετό κόσμο ή και με κανέναν, θέλουν να περνούν καλά με τους φίλους τους και να ζήσουν το καλοκαίρι τους χωρίς δεσμά.

Δεν είναι, πάντως, μια τοξική κατάσταση καθώς δεν κάνεις κακό σε κανέναν και είσαι σε φάση που δεν αποζητάς σταθερότητα γιατί θέλεις να καλύψεις κάποια ανασφάλεια!

Τον χειμώνα θα μιλήσουμε για άλλους όρους!

Τσέκαρε και αυτά: