Καθάρισμα αυγών

Το καθάρισμα αυγών μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, όμως υπάρχουν φορές όπου τα τσόφλια δε μας κάνουν τη χάρη και επιλέγουν (λες και έχουν δική τους άποψη) να μην ξεφλουδιστούν με τον τρόπο που θέλουμε! Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουμε το τέλειο βραστό αυγό που θα συνοδεύσει το γεύμα που έχουμε ετοιμάσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα αυγά είναι ένα τρόφιμο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές παρασκευές! Και ένας τρόπος που επιλέγουν πολλοί για να τα φάνε, είναι να τα βράσουν και να απολαύσουν ένα σφιχτό αυγό το οποίο ταιριάζει με όλα! Όμως πρέπει να τα καθαρίσουμε και μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιο θέμα!

Η Lori έρχεται για μια ακόμη φορά μέσω του TikTok για να μας βοηθήσει να να πετύχουμε το καθάρισμα αυγών που θέλουμε χωρίς να παιδευτούμε ιδιαίτερα!

Τι πρέπει να κάνεις

  • Βράζεις τα αυγά που θέλεις και ρίχνεις μέσα στο νερό 1-2 κουταλιές του γλυκού μαγειρική σόδα!
  • Αφού βράσουν, τοποθετείς την κατσαρόλα στον νιπτήρα και μέσα στο νερό ρίχνεις πάγο τον οποίο αφήνεις για πέντε λεπτά να κάνει παρέα στα αυγά !
  • Έπειτα τα αφαιρείς από την κατσαρόλα, τα τρίβεις πάνω στον πάγκο και είναι έτοιμα για κατανάλωση!

 

@theloriconway Perfectly Peeled Egg everytime! 🥚 #crazybusymamahack #crazybusymama #boileggs #hardboiledegghack ♬ Boy’s a Liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

Πολύ εύκολο!

Τσέκαρε και αυτά: