Survivor All Star αποχώρηση

Survivor All Star αποχώρηση: Όσο οι μέρες περνούν, οι παίκτες που απομένουν στο παιχνίδι πλησιάζουν πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και όπως είναι αναμενόμενο, οι εντάσεις φουντώνουν, υπάρχει μεγάλη κούραση και τα προβλήματα δε σταματούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Mπλε ομάδα και η Κόκκινη μπορεί να ζουν κάτω από την ίδια “στέγη” όπως τα προβλήματα που υπάρχουν είναι ξεχωριστά για τον καθένα!

Οι Μπλε ξεκίνησαν να συζητούν για το θέμα που υπάρχει με το δίδυμο Μπάρτζη-Ασημακόπουλο καθώς φέρεται να έχει ακουστεί πως δεν κάθονται όλοι οι παίκτες μαζί και ο Μάριος Πρίαμος πιστεύει πως κανείς δεν πρέπει να θυματοποιείται, ειδικά στο σημείο που έχουν φτάσει!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιστεύει πως ο Μάριος σκέφτηκε πολύ στρατηγικά για την ψήφο που έριξε αλλά θεώρησε πως του έκαναν ένα δώρο και πως έπρεπε να έχει καλύψει τον “φίλο” του!

Οι παίκτες μπήκαν για μια ακόμη φορά στον στίβο μάχης και έπαιξαν ένα φοβερό παιχνίδι το οποίο είχε ως τελικούς νικητές, τους Κόκκινους!

 

Survivor All Star αποχώρηση – Ποιος έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο

Αφού ολοκληρώθηκε το αγώνισμα και οι νικητές επέστρεψαν από την Πούντα Κάνα όπου πέρασαν μοναδικά, ξεκίνησε το συμβούλιο αποχώρησης!

Και από το παιχνίδι έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Η συγκίνηση στο συμβούλιο ήταν μεγάλη αφού ο Γιώργος είναι πολύ καλός φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποδεικνύεται “επτάψυχος” παρόλο που δε θεωρείται ο καλύτερος αγωνιστικά και ο Μπάρτζης είναι μεγάλο φαβορί!

Τσέκαρε και αυτά: