Survivor All Star

Survivor All Star: Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε νέες ρωγμές στη σύνθεση της Κόκκινης ομάδας με τις εσωτερικές συγκρούσεις να εντείνονται!

O Kωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά φαίνεται πως δεν έχουν πειστεί με την οικειοθελώς αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και στις προσωπικές τους συνεντεύξεις τους μιλούν για κάτι το οποίο δεν έχουν καταλάβει ακόμη και οι ίδιοι.

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που κανείς δεν θέλει να χάσει. Ο τραυματισμός ενός παίκτη παγώνει τους Survivors, τι ακριβώς έχει συμβεί;

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να γεμίσουν οι παίκτες της χαρά και συγκίνηση;

Στο Συμβούλιο του νησιού ένας Survivor θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι ή ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, από το Survivor All Star αναμένεται να αποχωρήσει ο Νικόλας Αγόρου και θα δούμε ανατροπές στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης αφού πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό και όλοι θέλουν να μπουν σε αυτόν.

Τσέκαρε και αυτά: