Survivor All Star

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για το Survivor All Star αλλά επέλεξε να μη δώσει το παρών στον Άγιο Δομίνικο και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μοντέλο και ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό “Λοιπόν” αποκάλυψε έναν από τους λόγους για τους οποίους δε πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης!

“Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 2004. Έχω περάσει από 12 σίριαλ στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό. Από την πρώτη χρονιά που άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός, άρχισα να δέχομαι προτάσεις για θέατρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη μέσα μου να το κάνω. Δεν είναι ότι το φοβήθηκα. Σίγουρα ο πρώτος μου θεατρικός ρόλος δεν θα ήταν αρχαία τραγωδία. Θα έκανα κάτι που να μπορώ να υποστηρίξω. Δεν ντρέπομαι όμως να πω ότι δεν έχω θεατρική παιδεία, γι’ αυτό δεν είναι κάτι που το έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι λειτουργώ εγώ. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα απλά για τα λεφτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση του “Survivor All Star”.

Στη συνέχει αποκάλυψε πως είδε λίγο το All Star αλλά δεν ασχολήθηκε και πολύ!

“Εντάξει, δεν το παρακολούθησα φανατικά. Είδα στην αρχή και για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα καλύτερο και από άποψη τηλεθέασης και σαν πρόγραμμα. Υπήρχε μεγάλη προσμονή, έλεγαν ότι θα αγγίξουν και τα νούμερα του πρώτου «Survivor», που έκανε 80%. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Δεν θεωρώ ότι ακόμη και εγώ και ο Ντάνος να πηγαίναμε, θα έφτανε το 80%. Ήμασταν ένα γκρουπ ανθρώπων που είχε ενδιαφέρον, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο ξεχωριστοί”.

Τσέκαρε και αυτά: