Agnus Cloud

Ο 25χρονος Agnus Cloud ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς “Euphoria” που κατάφερε να προκαλέσει χαμό στην Αμερική και στην Ευρώπη! Και δυστχώς, έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με ανακοίωση της οικογένειας του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός με το θλιμμένο πρόσωπο, πάλευε με θέματα ψυχικής υγείας και όταν έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή, ισοπεδώθηκε! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια και η οικογένεια του ήταν συντετριμμένη!

Η ανακοίνωση για τον Agnus Cloud αναφέρει:

“Με βαριά καρδιά, πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus είναι τώρα μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή. Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να παραμείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα επεξεργαζόμαστε αυτή την καταστροφική απώλεια”. 

 

Tσέκαρε και αυτά: