Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός είναι ο άνθρωπος ο οποίος βλέπουμε στα συμβούλια να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor All Star πως αποχωρούν, τον ακούμε να σχολιάζει με απίστευτο τρόπο τα αγωνίσματα και είναι αυτός που πολλές φορές βγαίνει μπροστά για να στηρίξει την παραγωγή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στο ριάλιτι επιβίωσης το οποίο προβάλλεται φέτος από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, έχουν γίνει πολλά πράγματα και διάφορα βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει, μαρτυρούν πως πολλοί παίκτες έχουν αρχίσει να τρώνε από τα σκουπίδια και πηγαίνουν ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις. Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με locals και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες”.

Επίσης, δήλωσε πως το βίντεο που “είδε” τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα είναι τρώει, είναι τραγικό και πως αν είχε ο ίδιος στην κατοχή του τέτοιο υλικό, δε θα το έβγαζε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο Γιώργος Λιανός είχε πιο αποκαλυπτική διάθεση διότι ανέφερε πως υπάρχει ένα νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star και προς το παρών η παραγωγή δεν έχει εξακριβώσεις ακριβώς τι γίνεται.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, εμείς εδώ είμαστε”. 

Ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και δεν βλέπει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη ως τον απόλυτο νικητή του ριάλιτι.

 

Τσέκαρε και αυτά: