Survivor All Star

Οι παίκτες του Survivor All Star μετά από τέσσερις μήνες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου κατάφεραν να καθίσουν κάτω από την ντουζιέρα και να απολαύσουν ένα μπάνιο χρησιμοποιώντας σαμπουάν και αφρόλουτρα για να απομακρύνουν όλες τις μυρωδιές από το σώμα τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι της Ένωσης, οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν στις ειδικά διαμορφωμένες ντουζιέρες και απόλαυσαν το μπάνιο τους.

O Nίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν από τους πρώτους παίκτες που είδαμε να μπαίνουν στςι ντουζιέρες και σαν καλοί φίλοι φρόντισαν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έτριψε την πλάτη του φίλου του και όταν ο Μπάρτζης του ζήτησε να του… σαπουνίσει τη μασχάλη το έκανε δείχνοντας μια μικρή απέχθεια γιατί μάλλον μύριζε!

Όλοι οι παίκτες μπήκαν στις ντουζιέρες και είδαμε επίσης τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φροντίζει τον Τάκη Καραγκούνια σαπουνίζοντας το κεφάλι του!

Αυτό που δε γίνεται να μην σχολιάσουμε είναι τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας πετσέτα στο κεφάλι του και γύρω από το σώμα του χωρίς να θέλει να φανεί χωρίς μπλούζα και ήταν σαν να πηγαίνει στο σπα του Survivor All Star!

 

Τσέκαρε και αυτά: