Survivor All Star

H παραγωγή του Survivor All Star έχει “παγώσει” για λίγες μέρες τα γυρίσματα που αφορούν στα αγωνίσματα και οι παίκτες καταγράφονται στις καλύβες τους. Ωστόσο, θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να μπαίνουν στους στίβους μάχης διότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση και τα στοιχήματα στα social media και σε διάφορες πλατφόρμες στοιχημάτων έχουν πάρει “φωτιά”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι πρώτοι υποψήφιοι που έχουν ήδη καθίσει σε αναμμένα κάρβουνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας  και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ενώ και ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στον τάκο! Και το “παιχνίδι” θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς, εκτός και αν έχουμε κάποια υποψηφιότητα όπως αυτής της Στέλλας Ανδρεάδου η οποία δε θεωρείται δυνατή στο κοινό.

Ο κόσμος ο οποίος παρακολουθεί το Survivor All Star, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και στα μέχρι τώρα poll και στοιχήματα που βλέπουμε, είναι ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει! Τάκης και Μαρτίκας είναι δυο παίκτες οι οποίοι κάνουν πολύ καλό ριάλιτι και έχουν καταφέρει να κάνουν και καλά παιχνίδια!

Η κάλπη θα πρέπει να αναδείξει άλλον έναν υποψήφιο ή δυο σε περίπτωση ισοψηφίας αλά προς το παρών όλα τα φώτα είναι πάνω στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη ο οποίος είναι ο πιο “αδύναμος” σε δημοτικότητα στο κοινό!

Αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα!

Tσέκαρε και αυτά :