Τέιλορ Σουίφτ

Oι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ αφήνουν λουλούδια έξω από το παλιό της διαμέρισμα στον οδό Cornelia στο Μανχάτταν, μετά την αποκάλυψη πως χώρισε με τον σύντροφο της, Joe Alwyn, μετά από 6 χρόνια σχέσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ήταν κοινό μυστικό πως η τραγουδίστρια έμενε σε διαμέρισμα της οδού Cornelia όταν γνώρισε τον πρώην σύντροφο της και εκεί έγραψε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των φανς, Cornelia Street.

@meghanfen6 #corneliastreet #taylorswift #breakup ♬ Cornelia Street – Live From Paris – Taylor Swift

Η 33χρονη καλλιτέχνιδα και ο 32χρονος ηθοποιός ξεκίνησαν να βγαίνουν από το 2016 και είχαν ενθουσιαστεί οι φανς με αυτόν τον έρωτα! Και όταν μαθεύτηκε πως έχουν χωρίσει, πολλοί εξέφρασαν την απογοήτευση τους μέσω των social media.

@gingeraleprincess99 ♬ Cornelia Street – Live From Paris – Taylor Swift

Αυτό όμως, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε, είναι οι θαυμαστές να “θρηνούν” αυτή τη σχέση! Στο TikTok έχουν εμφανιστεί βίντεο μέσω των οποίων βλέπουμε τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ να πηγαίνουν στο παλιό διαμέρισμα της και να αφήνουν λουλούδια στο κατώφλι του και να πέφτουν στο έδαφος λες και έχουν χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο!

@duolingo will be using my ✨aggression ✨ to go absolutely feral on anyone who hurts Blondie #swifttok #taylornation #lover ♬ som original – samy (taylor’s version) 💋

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Daily Mai, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους καθώς ο ηθοποιός “πάλευε” να συμμαζέψει την καριέρα του ενώ η τραγουδίστρια μεγαλουργουσε διαρκώς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, εκείνη να δουλεύει πολύ και εκείνος να αναγκάζεται να ακολουθήσει ενώ προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του μετά την πανδημία.

Τσέκαρε και αυτά: