Survivor All Star

Το Survivor All Star πλησιάζει προς το τέλος του και οι πέντε παίκτες: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αναμετρήθηκαν στον τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος θεωρείται μεγάλο φαβορί για να πάρει το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε για μια ακόμη φορά να πάρει το κολιέ της ασυλίας και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες για μια ακόμη φορά βρέθηκαν να τον κοιτάζουν. O παίκτης έκανε 21 νίκες και δεν ήταν λίγοι εκείνοι στο Twitter που σχολίασαν θετικά τα εντυπωσιακά του run.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που είχε ήδη κλειδώσει την υποψηφιότητα για αποχώρηση και περίμενε να μάθει ποιοι θα είναι οι άλλοι παίκτες με τους οποίους θα αναμετρηθεί.

Ποιο πρόσωπο αποχώρησε πριν τον ημιτελικό

Oι πέντε παίκτες εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του Survivor All Star λίγο πριν “περπατήσουν” στους αγώνες κατάταξης και ένα πρόσωπο ήταν αυτό που αποχώρησε!

Όλοι οι παίκτες μίλησαν για τα συναισθήματα που έχουν λίγο πριν τους αγώνες και ο Νίκος Μπάρτζης για μια ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως ο στόχος του είναι το μεγάλο έπαθλο!

Οι Survivors αποφάσισαν πως το δεύτερο πρόσωπο που βγαίνει στον τάκο είναι η Στέλλα και ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που αποφάσισε να βγάλει υποψήφιο τον Μάριο Πρίαμο.

Η κάλπη μίλησε (διπλής) και ένα ήταν το άτομο που άκουσε το όνομα του!

Το πρόσωπο που έφυγε πριν τον ημιτελικό, ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου!

Η παίκτρια δήλωσε πως ήταν πολύ ευχαριστημένη με την παρουσία της και νιώθει πως έχει κερδίσει ήδη!

Τσέκαρε και αυτά: