Survivor All Star

To Survivor All Star πλησιάζει στο τέλος του και οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί του Αγίου Δομίνικου άφησαν για λίγο τον στίβο μάχης και μαζί με Γιώργο Λιανό απόλαυσαν τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Tο φετινό καλοκαίρι ένας από τους παίκτες που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Γαλατσίου θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό 100.000 ευρώ, συν του ποσού θα έχει συγκεντρώσει μέχρι να φτάσει στα σκαμπό του κέντρου.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως τα παιχνίδια της Καραϊβικής επιστρέφουν και για μια φορά θα δούμε ένα επεισόδιο το οποίο δε θα έχει ίντριγκες και κόντρες, αλλά γέλιο και χαρά.

Οι πέντε παίκτες, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, θα παίξουν με τον παρουσιαστή και το πρώτο παιχνίδι αφορά σε ένα καρφί το οποίο θα πρέπει να καρφωθεί όσο πιο βαθιά γίνεται σε ένα κούτσουρο.

Τα παιχνίδια θα έχουν πολλή πλάκα και θα απολαύσει το κοινό χαλαρές στιγμές των παικτών!

Ωστόσο, στο Survivor All Star θα γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμη αποχώρησης και σύμφωνα με τα τελευταία spoilers η Στέλλα Ανδρέαδου θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Τσέκαρε και αυτά: