tesla

O CEO της Tesla, Έλον Μασκ, ισχυρίζεται πως ο κολοσσός της ηλεκτρικής αυτοβιομηχανίας, θα επεκτείνει το “αυτόματο σύστημα οδήγησης” στην Αμερική και ίσως συμβεί και σε άλλες χώρες αυτή η εύκολη και ποθητή λειτουργία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 το σύστημα οδήγησης της εταιρείας είναι διαθέσιμο σε μια beta εκδοχή, και επιτρέπει στην εταιρεία να συλλέξει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από περισσότερους από 160.000 χρηστών που κυκλοφορούν στους μεγάλους δρόμους της Αμερικής. Με αυτόν τον τρόπο οι οδηγοί βοηθούν την εταιρεία να γίνει καλύτερη και να βελτιώσει το συγκεκριμένο σύστημα.

Το βασικό σύστημα της αυτόματης οδήγησης είναι περιορισμένο όταν το όχημα της Tesla βγαίνει σε αυτοκινητόδρομους, ενώ το σύστημα beta μπορεί να ενεργοποιηθεί σε δρόμους της πόλης όπως αναφέρει η εταιρεία και μπορεί να σταματήσει, να ξεκινήσει και να παρκάρει το όχημα χωρίς να επέμβει ανθρώπινο χέρι. Ωστόσο, ο οδηγός είναι απαραίτητος να είναι σε “επιφυλακή” για να διατηρήσει τον έλεγχο μήπως και υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Η απάντηση του Έλον Μάσκ σε tweet του Whole Mars Catalog ισχυρίστηκε πως το επόεμενο κεφάλαιο θα φέρει μια μεγάλη αναβάθμιση στο ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης οδήγσης και θα είναι γνωστό ως Version 12 και δε θα είναι beta εκδοχή.

Θα αφορά την Αμερική αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ευρώπη.

Τσέκαρε και αυτά: