Survivor All Star

H παραγωγή του Survivor All Star έχει δει τα πάντα φέτος και οι παίκτες που έχουν συμμετάσχει ή συμμετέχουν ακόμη, φαίνεται πως ξέχασαν τις συμφωνίες που είχαν κάνει στην Ελλάδα, αφού η πείνα είναι τεράστια και όπως έχει πει και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, “είναι το πιο σκληρό παιχνίδι που έχει παιχτεί μέχρι στιγμής”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μέχρι στιγμής μετράμε πέντε αποβολές και ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα διότι δεν αποκλείεται να μάθουμε τις επόμενες μέρες για νέες παραβάσεις οι οποίες θα δυσαρεστήσουν για μια ακόμη φορά την παραγωγή! Ωστόσο, οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω, έχουν “μαζευτεί” αρκετά και έχουν ξεχάσει την περίφημη λίστα και προσπαθούν να ζήσουν με καρύδα και ρύζι!

H παραγωγή του Survivor All Star έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους παίκτες καθώς ο Ατζούν λιτζαλί είναι πολύ απογοητευμένος και σύμφωνα με κάποια πουλάκια από τον Άγιο Δομίνικο, έχει ζητήσει να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί οι άνθρωποι που φυλάνε τους παίκτες. Οι κάδοι σκουπιδιών θα απομακρυνθούν από πολλά σημεία τα οποία πλησιάζουν οι παίκτες και αν βρεθεί κάποιος από την παραγωγή που δίνει φαγητό, δε θα μπορέσει να συνεχίσει να βρίσκεται στο νησί.

Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τους ελέγχους όταν οι παίκτες φεύγουν και χάνονται μέσα στη ζούγκλα και το drone θα συνεχίσει να ελέγχει την περίμετρο!

Ο Τούρκος παραγωγός θεωρεί πως οι παίκτες πρέπει να ζήσουν το παιχνίδι όπως είναι διότι δεν παίρνουν λίγα χρήματα και έχουν κάνει συμφωνίες.

Μπορεί να έχει εκφράσει την αγάπη του, αλλά πιστεύει πως πρέπει να γίνει πιο αυστηρή η ελληνική παραγωγή και να σταματήσουν να βγαίνουν πράγματα που αποδομούν το ριάλιτι επιβίωσης!

Οι παίκτες δε θα μπορούν πλέον να βρουν τόσο εύκολα τροφή στα σκουπίδια και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα καθαρίζουν την περιοχή μετά τα αγωνίσματα!

Τσέκαρε και αυτά: