Survivor All Star τελικός

Survivor All Star τελικός: Οι παίκτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκαν υπέρλαμπροι στο Γαλάτσι και κάθισαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τους δυο παίκτες να αγωνιούν για τη στιγμή που θα ακουστεί το όνομα του νικητή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες και μια από αυτές ήταν κάποια βίντεο με αστείες στιγμές τους στο παιχνίδι!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες πέρασαν αρκετές δύσκολες στιγμές, όμως υπάρχουν και φορές όπου γέλασαν πολύ, έκαναν σαρδάμ και αναγκάστηκαν να υποστούν διάφορες μυρωδιές από τους συμπαίκτες τους!

Έχουν υπάρχει στιγμές τις οποίες δεν μπορούσαμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς το επεισόδιο θα διαρκούσε 5 ώρες! Και για αυτό το λόγο η παραγωγή συγκέντρωσε τα καλύτερα και τα παρουσίασε μέσω ενός βίντεο στον Survivor All Star τελικός. 

Μόλις παρακολούθησαν οι παίκτες τα βίντεο γέλασαν με την ψυχή τους και ο Λιανός δε σταματούσε να τους πειράζει!

Τα παιχνίδια της Καραϊβικής ήταν σίγουρα οι όπιο χαλαρές στιγμές των παικτών ενώ υπήρχαν και στιγμές στις προσωπικές τους συνεντεύξεις όπου γέλασαν πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: