TikTok

Μια νέα έρευνα που έκανε το Pew Research Center δείχνει πως υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου στην Αμερική δεν επιλέγει το TikTok για να δει περιεχόμενο και ενδεχομένως να ενημερωθεί για τα trends.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την έρευνα το 59% των ενήλικων Αμερικάνων θεωρεί πως είναι ένας μεγάλος “κίνδυνος” ο οποίος απειλεί τη ζωή τους. Το 36% δεν το χρησιμοποιούν και το 65% δηλώνει πως ανησυχεί για την ασφάλεια που παρέχει.

Το 49% των πολιτών το οποίο είναι κάτω των 30 ετών εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι επικίνδυνο ενώ το 13% πιστεύει πως η συγκεκριμένη απειλή δεν θα κάνει καθόλου καλό στην ανθρωπότητα.

Το TikTok είναι ένα μέσο το οποίο έχει αμφισβητηθεί από πολλές κυβερνήσεις τόσο στην Αμερική, τόσο και στην Ευρώπη καθώς υπάρχουν ειδικοί οι οποίοι πιστεύουν πως παρακολουθούνται οι συσκευές και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εν λόγω εφαρμογή.

Στην Μοντάνα έχει απαγορευτεί η χρήση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης όπως και σε άλλες περιοχές της Αμερικής και στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ζητηθεί από τους υπαλλήλους να μην χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Πάντως στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλούς TikTokes oι οποίοι βγάζουν χρήματα από αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: