Survivor All Star τελικός

O Survivor All Star τελικός πλησιάζει και οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται στην Ελλάδα, κλεισμένοι σε μια βίλα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μεταφερθούν στο Γαλάτσι για να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού το όνομα εκείνου που θα σηκώσει την κούπα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι προετοιμασίες για τον ημιτελικό και τον τελικό είναι πυρετώδεις στο Γαλάτσι και ήδη έχουν στηθεί τα σκαμπό που θα καθίσουν οι παίκτες και η εξέδρα όπου θα καθίσουν οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που θα δώσουν το παρών.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας βρέθηκε στο σημείο όπου θα γίνει ο ημιτελικός και παρουσίασε μέσω της εκπομπής “Οι Δεκατιανοί” τις πρώτες εικόνες από το χώρο.

Εκεί βλέπουμε το stand όπου θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός για να παρουσιάσει τον ημιτελικό και τον Survivor All Star τελικός ενώ είδαμε και τα σκαμπό και το σημείο που θα καθίσει το κοινό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι τέσσερις φιναλίστ βρίσκονται σε μια βίλα όπου συναντήθηκαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχουν φάει και είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μόνο ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει καθίσει στα σκαμπό του Γαλατσίου καθώς είχε αποχωρήσει από το δικό του Survivor οικειοθελώς και όλοι περιμένουμε να δούμε τον ημιτελικό και τι θα αποφασίσει ο κόσμος.

Η αγωνία κορυφώνεται!

Τσέκαρε και αυτά: